Searching...
Thursday, March 19, 2015
9:09 PM 0

GATAL BETUL !!! NI KUMPULAN JURURAWAT SERING SEMBANG PASAL NEGRO PUNYA ANU DALAM WHATSAPP (4 GAMBAR )





Tudiaa.. Rancak sungguh dorang ni sembang pasal service dari mat Negro, tiga round katanya ! Bangga pulak tu, aduhhh rosak-rosak.

Tanpa segan silu dorang ni sembang pasal tiptopnya sorang perempuan ni lakukan hubungan seks dengan lelaki Negro. Siap dalam group Whatsapp pulak tu, No Rules katanya nama group Whatsapp tu.

Yang lagi dasyat, awek pakai tudung tu pun bukan main lain excited melayan pengalaman indah minah yang beromen dengan mat Negro. Tak ajak dia sekali katanya, alohhh teringin jugak ka?? Dengar-dengar awek yang bertudung dalam group ni jururawat.

Amboiii.. Teringin jugak dia pun, pi la cari mat Negro lepas tu ‘rawat’ Negro tu sekali. Tak malu betul dorang ni slumber je sembang lucah macam tu. Dalam group tu bukan sorang, siap 36 orang pulak tu. Eiii tak malu betul buka aib sendiri.

Ntah kat mana la perempuan ni kebas Negro tu, ayoooo ! Negro pun lalu, asal boleh je kot. Yukssss !! Murah betul harga diri dorang, sudahlah berzina.. Bangga pulak tu.

Sembang lucah macam dengan sembang kosong sambil minum kopi je, terbaikkk !



SUMBER

0 comments:

Post a Comment