Searching...
Thursday, April 9, 2015
10:02 PM 0

GEGAR @ GEMPAKKK !!! SANGGUP BAGI ALASAN BERASMARA BUKAN MELAKUKAN S3KS DI HOTEL ( 2 GAMBAR )


GAMBAR HIASAN

Sungai Petani: “Saya hanya berasmara saja dengan dia (teman lelaki) dan bukannya melakukan hubungan seks pun.”

Begitu alasan memualkan seorang gadis berusia 21 tahun apabila ditahan bersama pasangan lelakinya di dalam bilik sebuah hotel murah, semalam dalam operasi bersepadu syariah oleh Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Kedah (JHEAIK) bersama beberapa agensi lain.

Fullscreen-capture-4302014-35251-PM-565x400
Gadis itu dan pasangannya berusia 21 tahun ditahan jam 2 pagi antara tujuh pasangan yang dicekup kerana berdua-duaan di dalam bilik di beberapa buah hotel sekitar bandar ini dalam serbuan berasingan.

Ketika ditahan, gadis berasal dari Kampung Naga Lilit, Padang Serai, Kulim terbabit hanya berbaju-T dan bertuala ditemui bersembunyi di belakang pintu ketika teman lelakinya membuka pintu selepas diketuk berulang kali oleh pegawai penguat kuasa.

Gadis itu mendakwa dia terpaksa bermalam di hotel yang disewa teman lelakinya pada harga RM30 semalam kerana tidak mahu pulang ke rumah selepas dimarahi bapanya akibat gagal membayar ansuran motosikalnya selepas berhenti kerja di sebuah kilang.
“Selepas dimarahi bapa, saya keluar dari rumah dan menunggang motosikal datang ke rumah ibu saudara di Sungai Petani, tetapi disuruh pulang walaupun saya enggan berbuat demikian lalu menelefon teman lelaki agar menyewa sebuah bilik hotel.

“Saya dan dia (teman lelaki) tidak buat apa-apa pun, cuma ringan-ringan saja sebelum kena serbu,” katanya ketika disoal selepas ditahan, namun mengaku pernah tidur bersama beberapa kali sebelum ini. Artikel menarik:

GADIS DIUGUT OLEH LELAKI YANG KENA LAMA DI WECHAT DENGAN GAMBAR DAN VIDEO AKSI LUCAHNYA ( 9 GAMBAR ) 

DISEBAB REBUT TEMAN LELAKINYA PENGURUS BALAS DENDAM DENGAN CURI DAN SEBAR GAMBAR HANGATNYA KE INTERNET DENGAN VIRALLL ( 10 GAMBAR ) 

PASANGAN PELAJAR BERMESRA DI BAWAH JAMBATAN DENGAN SERONOK TANPA DISEDARI GAMBAR DITANGKAP DAN SEBAR KE INTERNET ( 2 GAMBAR )

0 comments:

Post a Comment