Searching...
Thursday, April 9, 2015
9:33 PM 1

GEMPAK @ GILERRR !!! PELAWAK LANGGAN PELACUR DI NEGARA SEBERANG KINI CETUS KONTROVERSI .... siapa dia ???

Sehingga hari ini, peminat masih tertanya tanya siapakah gerangan pelawak terkenal yang sering memperdaya gadis gadis muda untuk memuaskan nafsunya sendiri melalui mesej mesej nakal dan lucah yang didedahkan pihak media sejak beberapa hari lalu.

Belum usai pun perkara tersebut, kami menerima satu lagi perkhabaran kurang enak tentang pelawak ini. Khabarnya ketika berlangsungnya majlis Anugerah Bintang Popular BH 2014 (ABPBH 2014), beliau tidak dapat hadir kerana ada kerja di negara seberang.

GAMBAR HIASAN

Kerja itu kami faham namun ada sumber kami di sana mengatakan yang pelawak tersebut telah mengunjungi sebuah kelab eksklusif di negara tersebut yang memang pun terkenal dengan aktiviti pelacuran kelas atasan dan beliau tiba sekitar 9.00 malam dan keluar sekitar pukul 3.00 pagi.

Kami memang jahat mulut dan terus berspekulasi yang pelawak kasanova ini memang hadir untuk memuaskan nafsu serakahnya di kelab tersebut. Jangan pula tanya apa sumber kami buat di sana sehingga pagi, dia ‘bangsa’ yang memang nakal sifatnya. HAHA!
Menurut sumber kami itu juga, pelawak ini bukan hadir berseorangan malah turut ditemani rakan rakan rapat yang turut buat hal masing masing di kelab eksklusif itu. Kami harap sangat identiti pelawak ini tidak terbongkar sehingga bila bila, memang gelap masa hadapan dibuatnya.

Bukan mahu suruh bertaubat kerana kami juga dosa tidak terhitung banyaknya namun sebagai seorang selebriti yang dikenali ramai dan sering menjadi idola kanak kanak, ada eloknya pelawak ini hentikan semua sikap gila seks beliau. Masih belum terlambat orang kata. 

Pelawak-Kontroversi-Langgan-Pelacur-Pula-Di-Negara-Seberang-ROTIKAYA-700x413


Artikel menarik:

GADIS DIUGUT OLEH LELAKI YANG KENA LAMA DI WECHAT DENGAN GAMBAR DAN VIDEO AKSI LUCAHNYA ( 9 GAMBAR ) 

DISEBAB REBUT TEMAN LELAKINYA PENGURUS BALAS DENDAM DENGAN CURI DAN SEBAR GAMBAR HANGATNYA KE INTERNET DENGAN VIRALLL ( 10 GAMBAR ) 


PASANGAN PELAJAR BERMESRA DI BAWAH JAMBATAN DENGAN SERONOK TANPA DISEDARI GAMBAR DITANGKAP DAN SEBAR KE INTERNET ( 2 GAMBAR ) 

1 comments:

  1. 5 Gambar Menyusukan Anak Paling Kontroversi! KLIK SINI

    Gambar artis tidak suka memakai pakaian dalam KLIK SINI

    Detective Conan PARODY KLIK untuk Tonton

    ReplyDelete