Searching...
Wednesday, April 15, 2015
2:01 AM 0

GEGAR @ SEMPOI !!! HIASAN BENTUK KEMALUAN GADIS TELAH JADI VIRALLL DI DUNIA ( 4 GAMBAR )

1

Sebuah batu karang yang yang terkenal mmenyerupai bentuk seperti kemaluan wanita yang berada di dalam hutan belantara di Filipina telah menjadi tarikan pelancong seluruh pelusuk dunia. 


Seorang penulis yang melakukan perjalanan panjang menuju sebuah gua yang katanya mirip alat kelamin wanita yang terletak di Filipina. Setelah menempuh tujuh jam perjalanan dari Manila dengan bas, akhirnya mereka tiba di sebuah desa terpencil.
Seorang pemandu jalan kemudian menghantar mereka menuju ke sebuah gua di sebuah desa. Sambil membawa lampu untuk menerangi jalan, lelaki itu mengingatkan agar penulis berhati-hati ketika berjalan kerana mulut gua dipenuhi oleh kotoran kelawar.
Penulis diajak untuk masuk lebih dalam tetapi tidak ada yang tahu apa sebenarnya hal menarik yang ingin ditunjukkan oleh lelaki tersebut pada mereka.
Akhirnya, setelah masuk agak ke dalam, pemandu jalan itu menunjukkan sebuah batu yang memiliki bentuk luar biasa. Yaps! Batu karang berukuran raksasa itu mempunyai bentuk seperti kemaluan wanita.
2
5
Batu Berbentuk Kemaluan Wanita Jadi Tarikan Pelancong
SUMBER

Artikel menarik:

GADIS HANGAT SANGGUP BERFESYEN HIASAN YANG PALING TERUK DAN SEKSI DI DUNIA ( 6 GAMBAR ) 

ALAMAK !!! GADIS PENGANTIN NI SANGGUP BERPAKAIAN LUTSINAR MASA SANDING DI MASJID KINI GAMBAR TERSEBAR ON9  ( 2 GAMBAR ) 


WANITA DIRABA SERTA DIROGOL OLEH SEKUMPULAN LELAKI DALAM KERETA ( 2 GAMBAR ) 

0 comments:

Post a Comment